Iloa ja hyvinvointia – Palautumis- ja hyvinvointivalmennus


 

Palautumis- ja hyvinvointivalmennus

 

Tule mukaan kanssamme vahvistamaan omaa työhyvinvointiasi. Kokoamme työkykykoordinaattori, työnohjaaja Terttu Tolosen kanssa pilottiryhmän kokeilemaan erityisopettajille suunnattua palautumis- ja hyvinvointivalmennusta. Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa lempeää ja itsestä huolen pitävää suhdetta, tiedostua omaan työhyvinvointiin vaikuttavista asioista ja suunnitella omaa työhyvinvoinnin kokonaisuutta. Valmennus koostuu hyvinvointitehtävistä, intensiivijaksosta ja mahdollisuudesta seurantajaksoon.

 

Intensiivijakso 2.-5.8.2018 Georg Ots kylpylähotellissa Kuresaaressa

Järjestämme hyvinvoinnin intensiivijakson Georg Ots kylpylähotellissa Kuresaaressa. Intensiivijakson tavoite on kannustaa ja motivoida oman työhyvinvoinnin ylläpitämiseen. Vertaistyöskentelyllä ryhmässä on erityisen voimaannuttava vaikutus. Erittelemme työhyvinvointiin liittyviä haasteita ja suunnittelemme henkilökohtaisia keinoja oman hyvinvointimme vahvistamiseksi ja ylläpitämiseksi arjessa.

Olemme valinneet Kuresaaren lähijakson paikaksi siksi, että siellä on mahdollisuus viettää muutama rentouttava lomapäivä ennen töiden alkua, hemmotella itseä spassa ja pienillä hoidoilla, kävellä meren rannalla, ottaa aurinkoa, pyöräillä, syödä edullisesti ja hyvin. Lähellä on myös golfkenttä, jos joku haluaa pelata vielä yhden kierroksen.

 

Kustannukset

Pilottivalmennuksen hinta on 200 €/osallistuja. Valmennus maksetaan valmentajille kesäkuun alkuun mennessä. Hyvinvointitehtävät toimitetaan osallistujille sähköpostitse maksun maksamisen jälkeen.

Jokainen osallistuja vastaa matka-, hotelli- ja ruokakustannuksista itse. Olemme varanneet ryhmälle kuusi (6) huonetta Georg Ots -kylpylähotellista erikoishintaan 126,40 € / yö kahden hengen huoneessa. Varauksen tunnus vahvistetaan lähipäivinä. Hotellin voi maksaa majoituksen yhteydessä.

Osallistujat varaavat itse laivamatkansa. Tapaamme Tallinnasta torstaina 2.8. ja voimme matkustaa yhdessä Kuresaareen reittibussilla. Matka on noin 17 € suuntaan, ja sen voi maksaa bussissa.

 

Ilmoittautumiset ja hotellivaraukset

Ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä sähköpostitse Terttu Tolonen terttu.tolonen@tpower.fi

Valmennukselle varattu ryhmävaraus on voimassa 1.6.2018 asti. Hotellivaraukset tehdään suoraan hotelliin sähköpostitse info@gospa.ee . Mainitse varauksen yhteydessä varauskoodi.

 

Yhteystiedot

Terttu Tolonen +358 40 707 1077 terttu.tolonen@tpower.fi www.tpower.fi

Minna Lumme +358 44 971 4745 minna.lumme@aalto.fi

 

Käytännön vinkkejä Kuresaareen

Georg Ots -kylpylähotelli www.gospa.ee

Classic Kohvik https://www.facebook.com/classic.kohvik/

Ravintola Arensburg http://arensburg.ee/fi/ravintolat/ruokalistat/

Ravintola Castello http://www.castello.ee/…

Kauneushoitola Cinderella https://www.facebook.com/cinderellasalong

Saare Golf http://www.saaregolf.ee/en/